otrdiena, 2012. gada 7. februāris

Veikalu apskats: Domina Shopping Bazārs

Varen liela izpārdošana katru gadu ir vienā no Rīgas iecienītajiem šopinga tirdzniecības centriem Domina Shopping, kur gan bērni, gan sievietes, gan vīri, gan vecmāmiņas un biznesmeņi ir gatavi atstāt naudu par gana lētām, nocenotām lietām.
Arī mēs šogad nolēmām doties skatīt, kas labs pārdošanā un lielajā atlaižu ārprātā tur būs. 
Šogad atlaižu bazārs ir no 5- 8. februārim. 

Naudu paņemam tikai mazliet, nosolāmies daudz netērēties un nekrist lielajā kārdinājumā traki iepirkties un ņemt vērā visu sieviešu žurnālu un portālu zelta ieteikumu- nepirkt to, ko iespējams nekad nevilksi, bet kas maksā ļoti lēti! Zinām, ka nenotievēsim, zinām, ka zaļā krāsa nesāks piestāvēt un tādā garā...
Ierodamies ap 18.00 vakarā, kur Dominu jau ir iekarojuši daudzi tādi kā mēs. Sākam protams, ar mums tuvāko galu- New Yorker veikalu, kurš ir izteikts jauniešu stila veikals.
To izstaigājām krustu šķērsu, šo to pielaikojām, bet īsti neko sev neatradām. Diemžēl vīriešu apģērbi uz atlaidēm izlikti pavisam maz, pārsvarā jaunā kolekcija vai galīgi vienkrāsaini, neizteiksmīgi dīvaini krekli. Protams, zinu, ka mans vīrietis neko tādu nevilks, lai kā priecātos, ka kaut kas nopirkts. Tātad nelaužam vēl likumu- nepirkt, kas atlaidēs, ja nevilksim...

Ieejam arī Cubus veikalā. Šeit jau situācija izskatās draudzīgāka, lai gan neesmu liela Cubus fane.
Vīriešiem šeit jau parādās mazā izvēlē, bet stilīgas maikas par 4 Ls. Nosolos atgriezties kādu nopirkt, ja pārējā centrā nekas prātīgs nebūs. Sieviešu nodaļā manuprāt nekā nav. Nu varbūt esmu kāda nezināma stila piekritēja?!
Ejot ārā vēl ieraugu, ka vīriešu ziemas jakām ar pūkainajām kapucēm ir lielā atlaide- tagad tie maksā 16 Ls. Pirms pāris mēnešiem tādu pirkām turpat Cubus par 40 Ls, bet tā tas būs vienmēr! Negribi zināt, ka tevis pirktā prece ir nocenota- neej uz atlaidēm!

Tālāk ejam garām visiem rotu veikaliem, līdz ieraugām Jennifer veikalu un tur nu gan 100 % ir jāiet iekšā. Drošā solī uzreiz redzot piedāvājumu, dodos pie kasieres, lai godam nodotu viņas drošībā manu somiņu. Vēlos netraucēti bez liekām nastām rokās aplūkot visu, kas veikalā- visu apčamdīt, pastaipīt utt.
Šajā veikalā ņirb viss no burvīgām maiciņām, jaciņām, vizuļiem, spīguļiem un kas pats labākais pat jaunajai kolekcija Dominas bazāra laikā ir 10 % atlaides.
Nopērku šeit veselas trīs maiciņas un vienu kleitiņu samaksājot vien 9 Ls. Jūtos gana gandarīta, jo maiciņas var vilkt gan vasarā, gan ziemā (protams ar kādu stilīgu jaciņu).
Sāku lēnām, protams, būt apmierināta, jo kas gan sievieti var vairāk iepriecināt, nekā šoppings!

Pēc šī veikala sākam klejot krustu šķērsu. Sportland veikalā gribas visu, bet nevar...
Body Shop veikalā gan atkal padodamies...Viss tik ellīgi labi smaržo, ka nenoturos nopirkt dušas želeju ar persiku smaršu (200 ml) par tikai 3 Ls!!! Lai nu ko es Dominā tovakar nenopirku, šis ir mans labākais mēneša pirkums. Ir jau nedēļa pagājusi, bet ejot dušā vai vannā ķeru neaprakstāmu kaifu no tā kā šī želeja smaržo, turklāt esmu pārlaimīga, ka ieguvu to par 50 % atlaidi. Bonusā vēl dabūju 30 ml testeri jaunajam Chocomania ķermeņa sviestam. Arī par šo esmu trakotā sajūsmā!

Izejot no Body Shop veikala, turpat savu stendu izlikusi Madara. Cenas superīgas, bet nolemju atturēties. Ja nu kas, pienākšu vēlāk! Bet meitenes ir veiklas un piedāvā man vismaz līdzi losjona testeri. Es protams, neatteikšos!

Collesiumā izstaigājamies krustu šķērsu, bet neko īsti priekš sevis neatrodam. Laikam esam galīgi izlepušas vai arī beidzot mums viss ir!
Nopērkam tikai auskaru komplektus, kur ir 12 auskariņi (pērlītes) par 2.99 Ls. Vēlāk izejot no turienes ir Bon Bon Accesories, kuri izpārdo totāli visu! Nopirkām divus komplektus pērlīšu auskarus par 0.20 Ls gb. Tas nu pilnīgi noteikti ir LABĀKAIS pirkums!

Lai arī kā secinam, ka jādodas atpakaļ uz Cubus nopirkt manis sākumā noskatīto vīriešu maiku, jo pārējos veikalos neko īsti tā arī neatradām. Ieejot Cubus izlēmu izmest mazu riņķīti un tas nu gan bija liktenīgs! Ieraudzīju tik superīgu slēpošanas tipa jaku, ka gandrīz noģību! Un cena ar pievilcīga- 18.99 Ls (Iepriekš 40.00 Ls). Staipu to jaku, grozu, eju mērīt... Secinu, ka jāņem, jo nu tik laba, ka prieks! Vēlāk esmu tikai arvien laimīgāka par šo pirkumu, jo jaka tiešām ir gana laba, lai dotos uz kalnu, visādas labas funkcijas, kas noderēs.

Tā visu taupīto naudu arī iztērējām Cubusā, turklāt mana līdzbraucēja bija izstaigājusi visu Dominu un neko nenopirkusi līdz otreiz atgriezāmies Cubusā, kur bija līdzīgs scenārijs manējam.

Tātad secinājums ir tikai viens- arī nākamgad dosimies uz Dominas Bazāru!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru