pirmdiena, 2012. gada 23. janvāris

Kā valkāt tīkliņzeķubikses?!

Tīkliņzeķēs vai tīkliņzeķbiksēs ietērptas kājas nenoliedzami izskatās pievilcīgi. Bet! Ar noteikumu, ka tām pieskaņots atbilstošs apģērbs!
Tīkliņzeķes ir izteiksmīgs aksesuārs un piesaista uzmanību kājām. Piemēram, melnas tīklenes ļoti labi izceļ kājas kontūras, tādēļ, ja neesi gluži apmierināta ar savu kāju formu, labāk izvēlies parastās zeķbikses!
Kādu laiku tīkliņzeķes un tīkliņzeķbikses uzskatīja par seksīgu un pat vulgāru sieviešu garderobes elementu. Šobrīd gan var teikt, ka tīklenes no šī statusa ir atbrīvojušās un tagad uzskatāmas par gluži piemērotām arī valkāšanai ikdienā.

Tomēr melnas tīkliņzeķbikses iesaka pietaupīt vairāk vai mazāk svinīgiem vakara pasākumiem, bet dienas laikā labāk izvēlēties tīklenes miesas krāsā! 
Bēšas tīkliņzeķes izskatās ļoti eleganti un vasaras karstajā sezonā tās ir brīnišķīga alternatīva parastajām zeķubiksēm. Turklāt gaišām tīkliņzeķbiksēm var pieskaņot arī vaļējas vasaras kurpes, kas gada siltākajā laikā ir īpaši ērti
Tad, ja tavs sapnis tomēr ir melnas tīkliņzeķbikses, pacenties izvairīties no tīkliņa kombinēšanas ar lakādu, spīguļiem, leoparda rakstu, mežģīnēm vai caurspīdīgu apģērbu.
Pretējā gadījumā riskē izskatīties vulgāri!
Tad, ja melnas tīklenes vēlies nēsāt ikdienā, tās ieteicams pieskaņot vienkāršai, elegantai kleitai bez liekiem rotājumiem.
Vēl būtiski atcerēties, ka, izvēloties jebkādas krāsas tīkliņu, tavām kājām noteikti jābūt gludi epilētām!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru