ceturtdiena, 2012. gada 26. janvāris

Veikalu apskats: DISCOUNTER

Veikalu apskats: DISCOUNTER
Jau kādu labu laiku sociālajos medijos parādās DISCOUNTER vārds. 
Decembra sākumā varēja lasīt, ka šajā veikalā ir 50 % atlaides, tad parādījās info par apģērbu izpārdošanu, kurām cenas ir no 4.99 Ls-9.99 Ls un visbeidzot 5. janvārī parādās info par veikala slēgšanas izpārdošanu, kur visas cenas ir tikai 1.99 Ls un 2.49 Ls.
Papētot tuvāk, konstatējams, ka šis nav vienkārši tāpat vien veikals- tas ir Quelle katalogos pieejamo apģērbu veikals, kurā izpārdot atlikušos drēbju vai apavu gabalus. Izpārdošana, gan ilgst tikai līdz 31. janvārim.
Tā kā janvāris tāds crazy izpārdošanu mēnesis vien ir, devāmies skatīties, kas tad labs šajā Tērbatas ielā 55 būs.
Ieejot veikalā ir sajūta, ka esi tādā kā Humana tipa veikalā. Arī ģērbtuvītes ir turpat, viegli aizvelkot aizskariņu. Veikalā ir kādi 6-7 klienti un pārdevējas. 
Dažreiz šāda tipa veikalos jūtamies neērti, bet šeit kaut kā galīgi vienalga. Visi kaut ko šiverē un mēs metamies lūkot, kas labs ir. 
Izpētot preces, konstatējam gan tikai vienu- mūsu izmēru šeit vispār nav! Tātad secinam, ka beidzot arī lielāku izmēru meitenēm ir iespēja par pāris latiem iepirkt daudz jauku drēbīšu, jo nenoliegsim, ka tur bija gan feinas jaciņas, stilīgas kleitiņas, vīriešiem krekli, jakas utt. Mums gan nācās tikai to visu uzlūkot... Tāpēc meitenes, kuras nav uz S un M izmēriem, droši variet aiziet apskatīties, varbūt ko noderīgu atradīsiet! 

Brendu kolekcijas gan neatradīsiet, bet klasiska tipa apģērbus, gan var uzrakt! 



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru