ceturtdiena, 2012. gada 12. janvāris

Iepirkšanās kļūdas internetā

Skatos bildes un man patīk PILNĪGI VISAS kleitas, kas vienā jaukā dienā atrodas arī manā skapī. Topiņi, svārki, gribu visas kurpes koridorā, lai  ejot ārā varu uz sitiena izdomāt, kuras vilkšu- stāv visādas- sarkanas, ar 11 cm papēdi zilas ar puķēm, slēgtas, atvērtas, pildītas, rozā un rūtainas...visas manas... Tas jau vēl nav viss...vecākiem dzimšanas dienā pasūtīju jaunu skapi- lielāku. Vispār devu viņiem mājienu, ka vēlos skapi, kurā varu ieiet. Un lielu spoguli, lai visu mērot varu ļoti labi aplūkot...

Aina jau skaista...Bet realitāte ir cita.
Vispirms jau aplūkoju visu, kas tajās bildēs interneta veikalā krāšņajās lapās ir un nezinu vairs ko izvēlēties. Beigu beigās, izvēlos. Tai modelei TIK labi viņa izskatās!

KĻŪDA nr. 1
Izvēlējos kleitu, palūdzu izmērus, nomēros un saprotu, ka man laikam drusku par daudz tie cm, bet man tāāāā patīk!!! Ai, ko tur daudz. Sevi taču mīlu! Pasūtīšu tāpat!

Modele ir modele! Viņa iegrozīsies tā, lai kleita, topiņš vai kas citas, kas tai ir mugurā izskatīsies lieliski. Viņa tāpēc ir modele. Tev ir jābūt kritiskai pret sevi un jāizvērtē vai šis stils, piegriezums, krāsas piestāvēs. Ja uzskati, ka jā- tad nekavējies!




KĻŪDA nr. 2

Šodien skatos mans mīļais interneta veikals taisa lielo izpārdošanu. Riktīgi stilīgi! Jāņem viss kamēr vēl pa lēto un ar atlaidi!!!
Ja izmēri neatbilst ne apaviem, ne kleitām, tad neriskē! Tava kāja nepapletīsies pa trim nedēļām un ja nesēdi uz diētas, tad tie cm liekie būs tur kur tie būs. Izpostīsi sapni par kleitu un sarūgtinājums par izdoto naudiņu būs daudz mazāks nekā tas, ka Tev vispār nav iespējas vairs viņu uzvilkt.




KĻŪDA nr.3
Bieži dzirdu, ka meitenes saka, ka no šī interneta veikala sūtot neatbilst precīzi izmēri. Kā tad tas var būt?! Sūtīšu tāpat, jo Domina un Alfa ir apgrieztas jau otrādi bez  panākumiem...Bet man apavus vajag!!!


Ja reiz ir kaut mazākā šauba, ka citiem izmēri neder, tad droši pārskati atsauksmes. Daudzām lielākajām e-veikalu lapām ir pat klientu blogi, kuros viņi stāsta savu pieredzi, fotogrāfē saņemtās preces  un dalās pieredzē par tām. Tas var noderēt!

Piemērs: 
http://wholesale-dressdotnet.blogspot.com/
http://www.leblogdesushi.com/2011/03/wholesale-dressnet-review.html



KĻŪDA nr. 4

Kāda gan starpība tam vai atlaides?! Svarīgākais, lai Tev der un labi izskatās! Ja esi viena no tām, kurai vienkārši nav vairs rakstura uz atlaižu laiku, tad sit sev pa pirkstiem un pārdomā lietas 5x par vienu un to pašu preci. Un zini, kas ir vēl efektīvāk?! Šodien noskatot kādu apģērbu Tev liekas, ka 100 % jāpērk. Un vēl tai kleitai ir atlaides!!! Obligāti, ne?!
Bet pamēģini savādāk! Šodien noturies un ieej rīt apskaties to pašu preci. Zini, daudzkārt nākamajā dienā mums patiešām atvēras acis, ka kā gan man tāda varētu piestāvēt un kur gan es vispār tādu vilktu?!
Otrā dienā mēs domājam LOĢISKI!







Lai Tev kolosāla iepirkšanās!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru