svētdiena, 2011. gada 20. novembris

Padomi skaistas un piemērotas jostas iegādei

Lai izvēlētos jostu, kas izskatās vienkārši, bet tai pašā laikā lai atbilstu visām Tavām prasībām, protams, nav tik vienkārši.  
Ir daudzi apsvērumi, izvēloties jostu, sākot no izmantotajiem materiāliem, krāsas, izmēra vai formas, lai tās atbilstu mūsu personībām, jo nevaram vienmēr vilkt virsū tos pašus aksesuārus, ko draudzene- ne vienmēr tas mums piestāv! Vai tad ne tā?! Šeit rakstīšu par elementārām lietām, kuras pieejamas jebkurai vidusmēra meitenei! LASĪT TĀLĀK

Vislabāk, ja vēlies iegādāties labu jostu ir doties uz specializētu veikalu. Pārdevēji mēdz būt informēti par jaunākajām modes tendencēm un labi pārzina preces, ko pārdod savā veikalā. Tādējādi viņi palīdzēs Tev un sniegs visas nepieciešamās konsultācijas.
Taču, pirms viņi var piedāvāt Tev kaut ko atbilstošu, vajadzētu pateikt un saprast, ko pati vēlies.

Kā arī labi apzinamies, ko nozīmē iepirkties Latvijas veikalos. Pārdevējām bieži vien vidusmēra veikalos ir galīgi vienalga, ko Tu gribi, ka tikai pērc. Tas arī ir faktors, kāpēc labāk ir, ja izkopsi savu stilu un spēsi paskatīties no malas uz aksesuāriem, kurus iegādājies. 

Būtiskākais:
Jostas Tavā garderobē: vai tas būs praktisks gabals, kas sniegs atbalstu un mierinājumu, vai tas būs pievilcīgs aksesuārs, kuru nēsā galvenokārt, lai papildinātu savu izskatu. Lai gan jostas var izpildīt abas šīs funkcijas.
 
Jostu var valkāt pie/ar: ikdienas džinsi, biznesa uzvalks, vakarkleita vai biroja svārki. Ar jostu tērpu var padarīt ekstravagantu vai arī tikai izcelt kādu detaļu. Bet, ja jūsu mērķis ir atrast daudzpusīgu jostu, kuru valkāt gandrīz katru dienu, tad izvēlēties klasisko variantu, kas arī garantē elementāru kvalitāti.

Jostu veidi: šodien piedāvājumos ir ārprātīgi daudz variāciju un piedāvājumu- košas, klasiski melnas, baltas, platas, tievas, metāla, ādas un kādas tik vēl ne. Pie katra tērpa jāpiemeklē labākā jostiņa, jo šis ir viens no aksesuāriem, kurš papildina, izdaiļo Tavu kleitu, bikses, svārkus vai jaku. 
Par vienu no stilīgākajiem modes kliedziniem tagad uzskata vairākjoslu-daļu jostas!
Vairākdaļu josta
Smalkās jostas- aksesuārs kleitai, tunikai vai svārkiem!


Stils: var vilkt viduklī jostu, var zem krūtīm, var uz gurniem! Eksperimentē un uzdrošinies!
Ieskaties bildēs, kurās pavisam vienkāršas jostas tiek pielietotas pie tik ikdienišķiem apģērbiem kā mētelis, kleita u.c., kur nav vajadzīgas augstākās klases un modes tendences simtiem latu izmaksājušas jostas!

No kā izvairīties!!!
Pilnīgi noteikti aizmirsti par lieliem bling bling jostu veidiem!
Tāpat arī atstāj mazajai māsiņai lellēm savu koši rozā jostu, kura ir plata un liela, tā vietā piemeklē sievišķīgi maigu rozā (ja mīli šo krāsu), kura ir smalka un kičīga. Spilgti rozā nav vairs modes kliedziens un neizskatās nemaz tik labi! 
Tāpat arī aizmirsti par tirgū pirkto fake brenda jostu, kura "zīmols" pilnīgi noteikti kliedz ārā no šīs jostas. Tas neizskatās izsmalcināti- tieši pretēji!
Ievēro krāsu līniju- ja Tev ir sudraba auskari, ievēro šo krāsu līniju arī aksesuāros!






City style iesaka: 
 http://dra.lv/gFxthn
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru